Thesis: Appendicies and backmatter

The rest of the thesis consists of two appendicies (firstly describing the system prototype in detail, including how to run it yourself, secondly describing the ”gold standard” tests we’ve evaluated the system against) and the bibliography.

That is all, for this time! If you’ve read all chapters so far, I’d really appreciate your comments and suggestions for improvement.

Download appendicies and backmatter here.

Ett svar på ”Thesis: Appendicies and backmatter”

  1. Tack för blogginläggen Staffan!

    Mycket intressant att du kör python och Java. Jag har gjort detsamma och använder Jinja2 för templates och WTForms för formulär på Google App Engine /python 2.7) vars API jag gillar mycket och det finns en delmängd av django med i SDK. Jag skummade igenom den tekniska dokumentationen och tycker det ser intressant ut och värt att hålla ögonen på.

    Om du vill kolla in mitt repository så är länken här http://montao.googlecode.com

    MVH
    Niklas Rosencrantz

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.