Dagens uppLYSning om RDF

Ikväll klockan 18:15 håller jag en upplysning om informationsmodellering, RDF och annan semantic web-teknologi, mot bakgrund av hur jag använt dem i lagen.nu. Här är de slides jag tänkt använda, återigen i S5-format. Eftersom jag använder object-taggen för att länka in live-webbsidor funkar det kanske inte i alla webbläsare, men det verkar funka i min Firefox iallafall. Är du i Linköping ikväll, kom gärna förbi!

3 svar på “Dagens uppLYSning om RDF”

  1. Vad använder du för program för att skapa dina slides? Älskar idén med bra slides i enkelt html-format.

  2. Peter: Den spelades in, så den kommer gå att ladda hem från http://www.lysator.liu.se/upplysning/film/ om ett tag. SSWIG borde jag förstås ha tipsat om, men tänkte inte på det dessvärre (och såg ditt meddelande först efter föreläsningen).

    Anders: Emacs, vad annars? 🙂 Jag gör bara en vanlig xhtml-fil med ett antal div class=”slide” och länkar till stylesheet/javascriptkombon S5: http://meyerweb.com/eric/tools/s5/. Supersmutt system, särskilt när man vill visa webbinnehåll (eftersom det är HTML är det lätt att bädda in både youtubevideos och hela webbsidor).

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.