Lagen.nu 1.5 – äntligen klar

Nu har jag switchat över https://lagen.nu/ från den gamla ruttna koden till den glänsande nya versionen. Jag har även dokumenterat på utvecklingswebben så pass att det finns en möjlighet för någon annan att ladda ner och köra koden. Har ni följt den här bloggen vet ni ju redan vad som är nytt, både framför och bakom kulisserna, men erfarenheterna från utvecklingen skulle räcka till en helt ny serie postningar i stil med de jag gjorde vid den första lanseringen. Det kanske blir av, men nästa punkt på dagordningen är att förbereda den UppLYSning jag håller om en dryg vecka – där kommer tyngdpunkten ligga på RDF, men för att hålla nån sorts verklighetsförankring kommer jag prata mycket om hur lagen.nu funkar också, och framförallt på vilka problem som RDF har löst i utvecklingsarbetet.

2 svar på ”Lagen.nu 1.5 – äntligen klar”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.