Diverse

  • Nya numret av TechWorld, med en ny krönika av mig (PDF) finns nu tillgängligt.
  • Jag har skaffat en Thinkpad X61T. Snabb recension: Tablet PCs är supercoolt, handstilsigenkänning funkar verkligen (inte på svenska än, dock), 1400×1050 på 12″ är galet högupplöst, Lenovo gör solid hårdvara MEN Vista är rent osannolikt långsamt.
  • Jag lyckades äntligen löpa på under 5:00 min/km under ett långdistanspass för ett tag sedan. Ett av mina mål för nästa säsong är att springa milen på 40 minuter, dvs 4:00-fart. Ambitiöst men inte omöjligt.
  • Kvällens begivenhet: Ironman (det riktiga racet) sänds live på nätet – jättepepp!

2 svar på ”Diverse”

  1. 5 minuter per kilometer på långdistans… you’re mad! Men grattis! Bara att kämpa vidare mot fyra.

  2. GRATTIS till nya extraknäcket! 🙂 Den första krönikan ruskigt intressant, särskilt som vi just har haft tenta på sådana bitar, ur journalistperspektiv. Men där framgick inte problem av det här slaget…
    Tror inte skorna är för stora alls 😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.