T minus 33 timmar

Det här blir den sista postningen inför helgens äventyr. Imorgon bitti åker jag och Erik ner till Kalmar, och på lördag morgon klockan 07:00 går starten. Om jag har läsare nere i Kalmar, kom gärna förbi och heja! Jag är killen i blåsvart trisuit och har nummer 404 (!)

För er som av olika anledningar inte kommer att följa loppet på plats, så kommer det hela livebloggas med hjälp av Erik — han kommer att ta bilder och posta rapporter till min flickr-fotoström under loppet. Tidtagningssystemet kommer att även att ta mellantider vid varje varv, och enligt uppgift kommer dessa att publiceras någonstans på hemsidan i realtid. Så om ni jämför dem med mellantiderna jag gissat på i min tidsplan kan ni se hur bra eller dåligt det går för mig.

Kommunikationen är dessutom dubbelriktad — Erik kommer även att hålla min telefon under loppet och vidarebefordra lyckönskningar och glada tillrop när jag passerar. Underskatta inte betydelsen av sådana — när jag livebloggade under vätternrundan fick jag kommentarerna mailade direkt till telefonen, och de hjälpte mycket när det var som tyngst. Ni kan kommentera bilderna allt eftersom de dyker upp på flickr, alternativt SMS:a direkt till 0733 118 506.

3 svar på ”T minus 33 timmar”

 1. Bra jobbat Staffan! du är k u n g!
  Själv har jag kommit igång ordentligt med grundträningen, nya rekord så gott som varje vecka i gymmet.
  Ses! och kör hårt som fan. Tunnelseende är bara ett tecken på att man vill mycket!

  MVH

  /PL

 2. Lycka till nu, trots det något oroväckande numret (jag kommer på rak arm på tre-fyra olika (dåliga) ordvitsar på 404-temat, som jag av omtänksamhet för läsarna avstår att publicera här).

  Heja!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.