Lägesuppdatering

Lite om vad jag just nu pysslar med:

Idag höll jag ett lunchföredrag på ett skönt IT-konsultföretag — en remix på det här och det här föredraget. Det är jättekul att diskutera de här frågorna med tekniker såväl som jurister — att förklara de två områdena så att den andra sidan fattar är något jag verkligen vill lära mig, och det känns som jag kommit en bit på väg. På samma tema ska jag senare i höst hålla några seminarier om IT för praktiserande jurister.

Jag har också börjat jobba några timmar i veckan på ett projekt relaterat till offentlig rättsinformation. För knappt två år skrev jag att det är märkligt att rättsinformation inte finns offentligt tillgänglig i nån sorts strukturerat format — nu ska jag vara med och ta fram det formatet!

Imorgon åker jag till New York, och ämnar springa 26 miles när jag ändå är där. Jag skrev i vintras att jag anmält mig, men det har varit tyst om träningsuppdateringar. Jag har dock gett mig ut i spåret relativt ofta, och har hopp om en bättre tid än sist, bara stelheten i högerbenet ger med sig. Jag har nummer 19746, för er som vill följa min framfart via nätet.

3 svar på ”Lägesuppdatering”

  1. Tack! Jag skulle gärna, men jag vet inte om det är en bra idé att släpa runt på mobiltelefonen runt banan. Jag återkommer dock med en detaljerad rapport om hur varje steg kändes.

  2. Får man gratulera till ett genomfört lopp, och på bättre tid ”än förra gången”. Respect!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.